Dejting är hett

Dejting är ett ständigt hett ämne. Det har skrivits hundratals böcker om hur man lyckas hitta den perfekta partnern. Detsamma gäller internet där man kan oändligt med dejtingsidor som tipsar om sajter och hur man bäst promotar sig själv.

På senare år har det även dykt upp en våg av dejtingsajter med sk. ”vetenskaplig matchning”, vilket gör att man på konstgjord väg kan hitta sin perfekta partner. Jag är lite skeptisk till att dessa datorkalkylerade matchningar fungerar – jag har bara okonstlat varit mig själv på varje dejt. Och tro mig, det fungerar det också… men har man helt tappat hoppet kanske en dejtingsajt kan vara nyckeln till den framtida partner?

Det här inlägget postades i Relationer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>