Coola prylar

Ni som känner mig vet att jag är en riktig sucker för coola prylar. Idag besökte jag PresentExperten för att leta lite inspiration för present till mig själv. Tänkte dela med mig av några godbitar som jag hittade i kategorin ”present till kille” (en nördig kille kanske ska tilläggas):

REM-väckarklocka
Den perfekta prylen mig som har sjukt svårt att stiga upp på morgonen. Klockan sätts runt handleden innan man går och lägger sig. Den håller sedan koll på REM-sömnen och väcker en först när man sover som lättast.

Binär klocka
En riktigt inbiten nörd (som jag själv) räknar hellre med binära tal än tråkiga 1-2-3. Detta är en snygg och cool klocka som långt ifrån alla kan tyda. Blir definitivt att införskaffa en sådan vid nästa löning, alternativt önska sig i julklapp.

Spionpenna
Den ser ut som en helt vanlig kulspetspenna och ingen kan ana att det är en kamera man har i bröstfickan. Kanske lite fult att ”logga” vardagen på film utan någon annans vetskap, men ack så roligt.

Det här inlägget postades i Prylar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>