Dildo-topplista (ej jobbsäker)

Min erfarenhet är att de flesta vuxenleksaker är skräp, i synnerhet de som riktar sig till grabbar. Flickvännen är till stor del av samma uppfattning vad det gäller dildos, även om vi tillsammans hittat en ett fåtal trevliga produkter.

Av den anledningen kan jag varmt rekommendera denna dildo-topplista som är baserad på omdömen och recensioner från riktiga användare.

Butikers topplistor i all ära, men tyvärr är dessa ofta ”fejk”, dvs. baserade på vilka produkter butiken själva tjänar mest på.

Det här inlägget postades i Shopping. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>