En doft av nyduschad

Jag ogillar vanligtvis parfymer – en och samma enfaldiga doft får huvudvärken att ligga nära till hands. I fredags var jag och flickvännen på ”shoppingrunda” i stan. Hon var på jakt efter skönhetsprodukter, allt från parfym och smink till underkläder. Jag var i vanlig ordning inte ute efter något speciellt utan bara hängde efter som en svans.

Så småning om kom vi in i en parfymbutik och jag kände redan vid entrén att detta inte var något för mig. Det dröjde dock inte länge innan jag såg skylten ”Dofta rent och nyduschat” längre in i butiken. Under skylten stod ett gäng parfymer vid namn Clean. Jag blev nyfiken och sprutade på mig en flaska vid namn Shower Fresh.

För första gången i mitt liv hade jag hittat en parfym jag inte ogillar . Här var inga tunga jobbiga dofter, utan bara lättsamt rent, friskt och fräscht. Jag är tydligen inte ensam om att gilla dessa parfymer. Spana in recensioner av parfym på Parfymguiden så ser ni att Clean fått grymma betyg. Clean rekommenderas alltså varmt, inte bara av mig. :)

Det här inlägget postades i Shopping. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>